Optimisme, balans, kracht, zelfvertrouwen en energie?

 

Met het Siri Sant Creatrix® -programma is het ook voor jou mogelijk je los te maken van negatieve emoties en belemmerende overtuigingen.

Voor wie is Creatrix®?

Creatrix® is voor vrouwen die met zichzelf in de knoop zitten omdat ze last hebben van issues zoals emotionele pijn, onvrede, spijt, schuldgevoelens, onzekerheid, verdriet, angsten, frustraties, afgunst en boosheid. Voor vrouwen die steeds weer op dezelfde soort situaties stuiten en daardoor het gevoel hebben in kringetjes te draaien, en die al dat gedoe méér dan zat zijn. Voor vrouwen die in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen en af willen rekenen met negatieve emoties en overtuigingen.

Heb je al langere tijd emotionele en mentale issues die je belemmeren op je levenspad? Heb je daar nu écht genoeg van, en wil je voortaan volledig in je kracht staan? Dus verlang je er naar om het roer om te gooien, en ga je voor diepgaande en blijvende veranderingen? Dan is Creatrix® er voor jou!
Neem jij verantwoording voor je issues en ga je er 100% voor deze los te laten? Wil je écht iets veranderen? Yes! Jouw besluit betekent dat het nu de tijd is om deze stap te zetten, en af te rekenen met je blokkades, zodat je je weer vrij en opgeruimd kunt voelen, en vol enthousiasme verder kunt met je leven.
Creatrix® werkt efficiënt en duurzaam: het is resultaatgericht en biedt een blijvend effect. Je krijgt zelfs een resultaatgarantie én een niet-goed-geld-terug garantie!

Als Creatrix® Transformologist ben ik jouw auditor; ik luister naar je en hoor wat je zegt. Vervolgens help ik je door middel van de Creatrix® methode te zien wat de oorsprong is van steeds terugkerende pijnpunten in je leven. Met behulp van onze sessies zul je in jezelf de antwoorden op je vragen vinden. Belemmerende overtuigingen en emoties zullen plaats maken voor een absoluut positief gevoel, en je zult je sterker en meer in balans voelen. Je ruilt feitelijk je negatieve emoties in tegen blijvende oplossingen.

Jouw verleden blijft jouw verhaal, en toch ga je het anders zien, weten en voelen. Je laat je beperkende emoties los en je verhaal krijgt een heel andere lading. Je innerlijk weten begeleidt je op je pad. Spanning en gedoe maken plaats voor balans en innerlijke rust. Tijdens de sessies hoef je niet over je issues te praten, dus je hoeft dat waar je mee worstelt niet steeds weer naar boven te halen.
Dus wil je écht iets veranderen in je leven? Dan werkt Creatrix® gegarandeerd. Via de blauwe knop kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Siri Sant is gevestigd in Amsterdam, en de sessies kunnen ook online gehouden worden.

Het Siri Sant Creatrix® programma

 

Voor sommige vrouwen lijkt het leven van een leien dakje te lopen. Anderen komen wat meer uitdagingen in het leven tegen, minder fijne situaties met bijbehorende emoties. Wanneer jij tot die laatste groep behoort, kan het zijn dat je je realiseert dat dit soort uitdagingen nét wat te vaak op je pad komen. En dat je merkt dat het vaak om vergelijkbare emoties gaat, alleen dan in een andere situatie met andere personen, of misschien juist wel dezelfde.

Heb je het gevoel dat je met al die emoties vastloopt, en zoek je een oplossing? Stuit je in jezelf steeds weer op emoties van verdriet, angsten, pijn, afgunst, schuldgevoel, haat of boosheid? Met het Siri Sant Creatrix® programma kun je eenvoudig en snel alle issues aanpakken die jou belemmeren in je leven. Het is een uniek programma, en is speciaal ontwikkeld voor vrouwen zoals jij, die écht van hun issues af willen.
Zonder al die ballast kun je je weer vol levenslust, vrij en in balans, richten op wat jíj wilt bereiken in je leven. Is dat geen geweldig vooruitzicht? En wat zo fijn is; het effect van Creatrix® is niet voor eventjes, maar is een blijvend resultaat!

Het Siri Sant Creatrix® programma duurt ongeveer 4 tot 6 weken. In deze periode komen we wekelijks bij elkaar of spreken we elkaar online voor een sessie van ongeveer 90 minuten. Het aantal sessies hangt af van jouw persoonlijke issues en doelstellingen; want we ronden het programma pas af wanneer jij van je issues verlost bent.

Wat is Creatrix®?

 

Creatrix® is een gepatenteerde methodiek, in 2012 in Australië ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International, en in 2016 in Nederland geïntroduceerd. Deze methodiek is speciaal ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen. Wat Creatrix® zo anders maakt is dat er rekening wordt gehouden met al die dingen die ons vrouw-zijn bepalen; onze cyclus, onze intuïtie, de werking van onze hersenen, moederlijke instincten, zorgzaamheid, creativiteit, etc. Het is een methode die oog heeft voor al onze typisch vrouwelijke eigenschappen; emotioneel, geestelijk en lichamelijk. 

Tijdens de Creatrix® sessies help ik je de antwoorden te vinden op je vragen, zodat je je issues los kunt laten en daarna voluit kunt genieten van je leven. Creatrix® werkt op basis van een gepatenteerd script, dat we tijdens iedere sessie zullen doorlopen. We gebruiken hierbij een geavanceerde visualisatietechniek, die inspeelt op zowel je bewustzijn als je onderbewustzijn. Hierdoor gaan je bewustzijn (je gedachten) en onderbewustzijn (je gevoel) beter samenwerken, en ontstaat er een harmonische verbinding tussen je hoofd, hart en onderbuik. Een logisch gevolg hiervan is dat je vanaf dat moment in staat bent de antwoorden op je vragen te vinden, doordat je een diep innerlijk weten in jezelf hebt bereikt. Je laat je leiden door het proces en bent tóch actief bezig, waardoor je de transformatie bereikt die je in staat stelt je emotionele ballast los te laten.

Met behulp van de Creatrix® sessie zul je uit je eigen diep innerlijk weten levenslessen ontvangen die de kiem zijn voor positieve veranderingen in je leven.
Creatrix® is er speciaal voor vrouwen. Vrouwen die méér dan genoeg hebben van de onrust en onvrede die ze voelen, die niet lekker in hun vel zitten, bij wie het steeds maar niet wil lukken hun doelen in het leven te bereiken. Creatrix® is er voor alle vrouwen die hun issues kwijt willen. Wanneer je verantwoording neemt voor je ballast en er 100% voor wilt gaan dit los te laten, werkt het Siri Sant Creatrix® programma gegarandeerd. Siri Sant werkt vanuit Amsterdam, en de sessies kunnen ook online plaatsvinden.

Hoe werkt Creatrix®

Zoals eerder genoemd werkt het Creatrix® programma volgens een gepatenteerd, vaststaand script, dat we tijdens iedere sessie samen doorlopen. Hierbij maken we gebruik van je onderbewustzijn, waardoor we kunnen doordringen tot de kern van je issues.
Dat geeft vaak verhelderende nieuwe inzichten, want in het dagelijks leven voert juist het denken vaak de boventoon, waardoor we nauwelijks meer naar ons gevoel (onderbewustzijn) luisteren.

Met de Creatrix®-techniek maken we je denken ondergeschikt, zodat we bij de antwoorden komen die al in je onderbewustzijn aanwezig zijn; de levenslessen die je nodig hebt om je issues los te laten.
Hiervoor pas ik een visualisatie techniek toe die inspeelt op het bewuste en onderbewuste. Je gaat hiervoor dus niet onder hypnose.

Tijdens de sessies luister je naar mijn stem en geef je vanuit je onderbewuste antwoord op de vragen die ik je stel, daarmee doet het proces zijn werk. Tijdens de sessies hoeft je beslist niet over je problemen te praten, de focus ligt immers bij de oplossing die nodig is om jou te verlossen van je issues.

Waarom Creatrix® wél werkt!

 

Heb je eigenlijk alles al geprobeerd? Therapeutische gesprekken, hypnose, mindfulness of medicatie…en uiteindelijk bleek het toch niet jouw ding? Misschien dacht je wel dat het aan jou lag, dat je iets fout deed waardoor je met je issues bleef zitten. Maar dat is echt niet zo; de reden dat het niet gelukt is, zal je duidelijk worden wanneer je begrijpt dat een goede methode voor vrouwen gebaseerd is op zes belangrijke facetten:

 • Creatrix® is Genderspecifiek: alleen voor vrouwen. Want vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen. De bekende methodieken, die gebruikt worden bij diverse vormen van coaching, therapie en in de psychologie, zijn gebaseerd op het mannenbrein en het mannenlichaam. En daarbij wordt er vanuit gegaan dat die methodieken ook voor vrouwen werken, maar in de praktijk blijkt vaak dat dat anders is. Daarom is Creatrix® speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen.
 • Creatrix® is Compleet, de focus ligt op je hoofd (ratio), je hart (gevoel) én je onderbuik (intuïtie). Dat zijn immers de aspecten die samen zo typerend zijn voor vrouwen.
 • Creatrix® is Epigenetisch: Epigenetica zijn alle factoren waardoor genetische processen beïnvloed worden. De laatste jaren is het steeds meer duidelijk geworden dat je de invloeden van de ervaringen van je ouders en voorouders met je meedraagt in je genen. Het meest voor de hand liggende hierbij zijn onze natuurlijke reacties op vuur, lichtflitsen en harde geluiden; niemand heeft ons hoeven leren dat dat een gevaar kan betekenen. Het feit dat sommige reacties voortkomen uit ervaringen in een ver verleden is weer belangrijk voor het besef dat je issues mogelijk daar hun oorsprong hebben. Daarom speelt de epigenetica een belangrijke rol binnen Creatrix®.
 • Creatrix® is Veilig: Het is tijdens je sessies niet nodig je nare ervaringen te doorleven. Dit voorkomt dat je negatieve gevoelens zich verder vastzetten in je systeem.
 • Creatrix® is Wederkerig: Met Creatrix® ruil je je negatieve emoties in tegen blijvende oplossingen. Zodra er een negatieve emotie of blokkerende gedachte wordt verwijderd, wordt deze plaats direct ingenomen door iets positiefs, iets waar jij verder mee kunt in je leven.
 • Creatrix® is Eigen: Met Creatrix® zul je tijdens de sessies een diep innerlijk weten bereiken en daar de levenslessen ontvangen die de antwoorden op je vragen zijn. De oplossing komt dus niet van buitenaf, maar uit je eigen onderbewustzijn.

Voor een echte transformatie en structurele verandering in je leven zijn al deze facetten nodig. Dat is waarom Creatrix® beter werkt dan alle andere methodieken die je misschien wel kent vanuit andere therapieën, psychologie of coaching.

FAQ

Werkt Creatrix® bij overgewicht of eetstoornis? Of bij het stoppen met roken?

Met Creatrix® werken we aan de kern van het probleem, de oorsprong van je issues. Creatrix® werkt.

Zoals eerder genoemd: voor de werking van het Siri Sant Creatrix® programma maakt het werkelijk niet uit wat jouw systeem heeft opgepakt als overlevingsstrategie. We focussen dus niet op het roken, je overgewicht, je eetstoornis etc. Je hebt te maken met overtuigingen en emoties die je leven verzwaren, wat er toe geleid heeft dat je een eetstoornis of overgewicht hebt, of maar niet kunt stoppen met roken. Wanneer je deze belemmerende overtuigingen en emoties losgelaten hebt, zul je je sterker en meer in balans voelen, en een logisch gevolg daarvan is dat je makkelijker door het leven zult gaan. Die innerlijke balans kan maken dat je beseft dat oude gewoontes plaats mogen maken voor nieuwe, en biedt je de ruimte te werken aan je overgewicht, eetstoornis, of het stoppen met roken.

Wil je meer weten over Creatrix®? Neem dan contact met mij op!

Via de blauwe knop kun je een afspraak plannen voor een vrijblijvend gesprek.

Wat is nu het verschil tussen EMDR en Creatrix®?

EMDR is ontwikkeld voor mannelijke veteranen. Hierbij is het essentieel het trauma te herleven, je moet er “doorheen”. Volgens de website (https://www.emdr.nl/) van Vereniging EMDR Nederland: “De therapeut zal vragen aan de gebeurtenis terug te denken, inclusief de bijbehorende beelden, gedachten en gevoelens. Eerst gebeurt dit om meer informatie over de traumatische beleving te verzamelen. Daarna wordt het verwerkingsproces opgestart. De therapeut zal vragen de gebeurtenis opnieuw voor de geest te halen. Maar nu gebeurt dit in combinatie met een afleidende stimulus. In veel gevallen is dat de hand van de therapeut of door geluiden die door middel van een koptelefoon afwisselend links en rechts worden aangeboden. Er wordt gewerkt met ‘sets’ (= series) stimuli. Na elke set wordt er even rust genomen. De therapeut zal de cliënt vragen wat er in gedachten naar boven komt. De EMDR procedure brengt doorgaans een stroom van gedachten en beelden op gang, maar soms ook gevoelens en lichamelijke sensaties. Vaak verandert er wat. De cliënt wordt na elke set gevraagd zich te concentreren op de meest opvallende verandering, waarna er een nieuwe set volgt.”

Creatrix® is ontwikkeld voor vrouwen. Het werkt met de woorden die jij aan het trauma gegeven hebt, de woorden die jij gebruikt om jouw gedachten en emoties duidelijk te maken. Tijdens het proces laat je het trauma los. Je laat je oude pijnen voor wat ze zijn; tijdens de sessies richten we ons samen op de oplossing. Een van de overtuigingen binnen Creatrix® is dat het herleven van het trauma alleen maar zorgt voor een verdere verankering in je systeem. En dat is nu net niet de bedoeling; je wil immers juist loskomen van je issues.

Werkt Creatrix® ook bij Verslavingen, PTSS, Dwangneuroses, etc?

Verslavingen, PTSS, dwangneuroses, bipolaire stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, depressies, angststoornissen, extreme spanningen en nervositeit…. ze komen niet uit de lucht vallen. Het zijn vaak reacties op akelige ervaringen in je verleden. In sommige gevallen kun je zelfs spreken van een overlevingsstrategie.

Creatrix® werkt op jouw belemmerende overtuigingen en emoties. Dus ook op jouw emotionele pijnen, angsten, en alle andere emoties die je hebt ontwikkeld en bij je draagt, als gevolg van trauma’s en nare gebeurtenissen in je verleden. Het gebruik van medicatie of andere middelen is voor velen een manier om zich ondanks trauma’s toch enigszins staande te houden in het leven. En dat gebruik kan uitmonden in een verslaving.

Helaas vormt een verslaving aan alcohol of drugs niet het startpunt dat nodig is voor een Creatrix® programma. Creatrix® is er immers voor vrouwen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun issues, zie link xxxxxx. En zolang het gebruik van middelen een uitweg vormt om je issues niet te hoeven voelen, is er geen sprake van 100% verantwoordelijkheid.

Wanneer er sprake is van een verslaving aan alcohol of drugs kunnen we dus nog niet direct starten met een Creatrix® programma; dit kan zodra je 6 weken vrij van gebruik van drank of drugs bent. De reden van dit uitstel is dat dergelijke middelen het zenuwstelsel beïnvloeden en de emoties onderdrukken.

p>Wanneer je van een serieuze verslaving af wilt komen raad ik je aan eerst een goed detox programma en aansluitende begeleiding te volgen. Wanneer je oprecht kunt zeggen dat er al 6 weken geen sprake meer is van gebruik, is het de tijd voor een Creatrix® programma.
Creatrix® is dus niet de directe oplossing voor verslavingen, maar kan – zodra je 6 weken vrij bent van gebruik van middelen – heel goed ingezet worden om de belemmerende overtuigingen en emoties op te lossen, die de oorzaak van de verslavingen vormden.
Wanneer je voorgeschreven medicatie gebruikt kunnen we starten met het Creatrix® programma zodra het gebruik al enige tijd stabiel en matig is, en het in ieder geval de eerste 6 maanden vanaf het begin van het programma op gelijke dosering blijft staan. Algemeen gezegd gaat het hier om alle stoffen die vermoeidheid, sufheid of slaperigheid geven, zorgen voor verminderde concentratie, die je zenuwstelsel en geestestoestand beïnvloeden, en die emoties of gevoelens onderdrukken. Daarbij kun je denken aan alcohol, drugs, pijnstillers, antidepressiva, kalmeringsmiddelen, slaapmiddelen, etc. Het gebruik hiervan mag (en kan) niet zomaar gestopt worden, het is belangrijk dat je hiervoor in overleg met je arts gaat.

Voor de werking van het Siri Sant Creatrix® programma maakt het werkelijk niet uit wat jouw systeem heeft opgepakt als overlevingsstrategie. Waar het om gaat is dat je beseft dat je als gevolg van bepaalde gebeurtenissen in het verleden nu rondloopt met overtuigingen en emoties die je leven verzwaren. Wanneer je deze belemmerende overtuigingen en emoties losgelaten hebt, zul je beter om kunnen gaan met situaties die voorheen enorme spanningen bij je opriepen. En als gevolg daarvan zul je je sterker en meer in balans voelen, en zul je makkelijker door het leven gaan.
Via de blauwe knop kun je een afspraak maken voor een eerste gesprek.

Kan Creatrix® helpen bij een rijexamen?

Uiteraard zul je gewoon rijlessen moeten volgen om je examen te halen. Maar wanneer je al herhaaldelijk gezakt bent voor je rijexamen kun je last van faalangst krijgen, je waardeloos of mislukt voelen, en de motivatie verliezen om door te gaan. En dat is jammer, want je hebt waarschijnlijk al heel wat lessen achter de rug, en je rij-instructeur vindt dat je klaar bent voor het examen.

Wanneer je nú al de zenuwen krijgt van de gedachte aan een volgend rijexamen spelen er vaak meerdere dingen. Faalangst staat daarbij meestal voorop, op de voet gevolgd door andere angsten zoals bijvoorbeeld bang zijn dat je ineens vergeet hoe een auto werkt, dat er tijdens het examen iets ergs gebeurt, bang zijn voor het gedrag van andere weggebruikers, bang zijn dat de lesauto ineens kapot gaat of een lekke band krijgt..er zijn talloze situaties waar je bang voor kunt zijn. Al die angsten brengen je niet verder, en kunnen je er zelfs van weerhouden aan een nieuw rijexamen te beginnen.

Wat je met een Siri Sant Creatrix® programma kunt bereiken is dat je je angsten kwijtraakt, kalm blijft en zelfverzekerd in de auto stapt. Je zult je losmaken van je angsten en nare gevoelens, en je sterker en meer in balans voelen. Je komt gewoon steviger in je schoenen te staan, en dat zal opgemerkt worden. Want wanneer je je beperkende issues kwijt bent, staat niets je meer in de weg. Grote kans dat als je hierna een rijexamen zult doen, de examinator ziet dat jij vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.

Tijdens het Siri Sant Creatrix® programma zullen we natuurlijk niet alleen maar werken aan de issues die je los mag laten om je rijbewijs te kunnen halen; Creatrix® werkt all-in, dus álle issues die jouw leven verzwaren mogen aan bod komen zodat jij weer vol enthousiasme verder kunt met je leven.

Is het soms iets als Hypnose?

Hypnose (uit het Grieks ὑπνος hupnos, slaap) is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Het is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin men ontspannen is en geconcentreerd op een bepaald onderwerp. Geregistreerde patronen van hersengolven tonen aan dat iemand onder hypnose zich in een toestand tussen waken en slapen bevindt. Er zijn verschillende stadia van hypnose, van licht zoals een lichte roes tot een zeer zware hypnotische toestand met een totaal verlies van (zelf)bewustzijn en waarbij zelfs een blokkade van zintuiglijke en pijnprikkels kan optreden. Een lichte hypnotische toestand kan vergeleken worden met een situatie waarin men alles om zich heen even vergeet, zoals het diep verzonken zitten in een boek of het kijken naar een spannende film waar men helemaal in opgaat. Het voordeel van hypnose is dat het bewuste brein als het ware op pauze gezet wordt, waardoor suggesties van de hypnotiseur direct door het onderbewuste aangekomen kunnen worden.

Creatrix® is een geavanceerde visualisatietechniek. Je doorloopt dit proces met gesloten ogen, waarbij ik je met behulp van het vastgestelde script naar de plek in je brein leidt waar je “aha” moment plaats zal vinden. We volgen het script waarbij je de juiste vragen zult horen die nodig zijn om jezelf los te maken van je issues. Creatrix® werkt op meerdere lagen; via een metafoor waardoor het minder dichtbij komt en minder snel door het bewuste brein verworpen wordt, zodat het eenvoudig in het onderbewuste aankomt. Tijdens de sessies zul je zelf aan je onderbewuste een groot aantal levenslessen geven, waardoor je doorbraken zult realiseren voor alle issues, en je je negatieve programmering volledig zult loslaten. Dit proces geeft je een herstart, een “reset” naar je oorspronkelijke ontwerp, wat maakt dat je meer rust en balans in jezelf zult vinden, meer blijdschap zult ervaren, en meer zult durven vertrouwen op je gevoel en intuïtie.

Zo ziet een Siri Sant Creatrix® programma er uit 

 

Door middel van de blauwe knop maak je een afspraak en al snel hebben we ons eerste gesprek. Vervolgens maken we een aantal afspraken voor de komende weken, de eerste is voor een Pre-assessment: dit bestaat uit een voorgesprek en een uitgebreide vragenlijst, die je naar waarheid invult. Dit laatste doe je in je eigen vertrouwde omgeving, op je eigen tempo. Vervolgens filter ik uit jouw antwoorden op de vragen je issues, je emoties en beperkende overtuigingen, hier maak ik een lijst van en deze bespreken we samen. Dan geef jij op een schaal van 0 tot 10 per issue aan hoezeer je er last van hebt, in welke mate het je leven verzwaart. Op deze manier wordt helder waar jij tegenaan loopt. Nu zijn we er klaar voor actie te ondernemen, om jou van je issues te verlossen.

In de sessies werken we volgens een vastgesteld script aan het transformeren van je overtuigingen. Per sessie richten we ons op ongeveer drie issues. Uiteraard is er tijdens het programma veel aandacht voor jouw persoonlijke situatie; het gaat immers om JOU.
Het Siri Sant Creatrix® programma duurt ongeveer 4 tot 6 weken. In deze periode hebben we wekelijks contact; we komen bij elkaar of we spreken elkaar online voor een sessie van ongeveer 90 minuten. Afhankelijk van jouw persoonlijke issues en doelstellingen kan het zijn dat er meer of juist minder sessies nodig zijn. Het aantal sessies hangt simpelweg af van hoeveel tijd we nodig hebben, we ronden het programma immers pas af wanneer jij van je issues verlost bent.

Dus, pak je telkens weer wat tissues voor je issues, of ga je er nu echt mee aan de slag?

Heb je het besluit genomen ervoor te gáán? Yes!

Neem dan contact met mij op! Via de blauwe knop kun je een afspraak plannen voor het eerste gesprek, dat geheel vrijblijvend is.

Creatrix® Video’s

Empty Your Genetic Cup of Inherited Limitations With CREATRIX®

“Creatrix® breaks the generational cycle for women struggling with life, who have tried everything and nothing has helped them. This EPIGENETIC Program for women works Fast, is Painless, even fun and it goes deep enough to replace the deepest of mindset patterns and it LASTS.”

Global Transformatrix

Creatrix®, the female-formulated emotional transformation process which clears away your DEEPEST sabotaging stuck patterns once and for all and FAST features in this documentary.

De pluspunten van Creatrix® 

 

 • Creatrix®is er voor ALLE vrouwen.
 • Creatrix® werkt snel en efficiënt: de tijdsduur van het programma is te overzien.
 • Bevrijd jezelf van trauma’s, blokkades en nare overtuigingen, zodat je daarna met een goed gevoel verder kunt met je leven.
 • Laat je oude pijnen voor wat ze zijn; tijdens de sessies richten we ons samen op de oplossing
 • Creatrix® is duurzaam! Het biedt een blijvend resultaat.
 • Als je er 100% voor gaat, werkt Creatrix® gegarandeerd!
 • Creatrix® biedt een resultaatgarantie: we ronden het programma pas af wanneer jij van je issues verlost bent.
 • Creatrix® Niet-goed-geld-terug garantie
 • Wanneer de kosten een uitdaging voor je zijn is een betalingsregeling bespreekbaar.

Garantie bij een Siri Sant Creatrix® programma

Siri Sant biedt je twee soorten garantie: een Resultaatgarantie én een Niet-Goed-Geld-Terug Garantie.
Wanneer je een Siri Sant Creatrix® programma aangaat krijg je Resultaatgarantie. Dat werkt zo: tijdens het Pre-assessment geef je je issues een waarde op de schaal van 0 tot 10. Hierbij betekent 10 dat het issue ondraaglijk is voor je, en met 0 geef je aan dat het issue niet aanwezig is. Het cijfer 4 is wat de meeste mensen geven wanneer een issue ergens op de achtergrond aanwezig is, niet echt storend is en er prima mee te leven valt. Wat de waarde ook is die je tijdens het Pre-assessment aan je issues geeft, ons doel is dat terug te brengen naar een 4 of lager. Je krijgt de garantie dat we tijdens het programma doorgaan totdat dat resultaat bereikt is. Doorgaans zijn hier zo’n 4 á 5 sessies voor nodig.

Zoals eerder genoemd: het kan zijn dat er meer sessies nodig zijn en het programma dus wat langer duurt. Wanneer het zover komt het programma al 4 maanden geduurd heeft, je ondanks onze gezamenlijke inspanningen tóch niet tevreden bent en er van overtuigd bent dat de sessies absoluut niets voor je gedaan hebben, dan krijg je je geld terug. Dat is de Niet-Goed-Geld-Terug Garantie.

Voorwaarden hiervoor zijn o.a. jouw resolute besluit en volledige inzet om van je issues los te komen, een goede communicatie tussen ons beiden, jouw absolute medewerking aan de sessies en het voldoen aan eventuele huiswerkopdrachten.

Wat kost een Creatrix® programma?

 

Natuurlijk zijn de kosten een belangrijk punt. En je zou je ook kunnen afvragen wat het je kost wanneer je met je issues blijft zitten. Hoeveel last heb je van je issues, hoe anders had je leven er uit kunnen zien, en wat heb je er allemaal door gemist? Wat is het jou waard, los te komen van je issues en weer opgelucht verder te gaan met je leven?

Creatrix® werkt niet volgens uurtje-factuurtje. Een Creatrix® programma is resultaatgericht; je betaalt een bedrag voor het hele programma. Hoelang het programma duurt is nog niet bekend, want een Creatrix® programma is immers een transformatie traject op maat, speciaal toegepast op wat jij nodig hebt. Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik je hier meer over vertellen.

Voor wie de kosten uiteindelijk een issue zijn, is het vast fijn te weten dat er een betalingsregeling mogelijk is.

Via de blauwe knop kun je een afspraak plannen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken naar een mogelijke startdatum, en kan ik je meer vertellen over de kosten en een eventuele betalingsregeling.